2012. július 17., kedd

A hűtlen férj

Több felmérés is rámutatott már, hogy a férfiak szerint más intim kapcsolatot létesíteni valakivel és más szeretni valakit. Éppen ezért nem is tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a megcsalásnak. Százalékos arányt ugyan nem tudok mondani, mivel aki magánnyomozó megbízásán gondolkodik, bizony alapos oka van azt feltételezni, hogy partnere megcsalja.

Milyen jelek mutatnak arra, hogy férjed hűtlen?

Bűzlik a parfümtől


Nem feltétlenül női parfümtől, lehet ez olyan férfi illat is, amit nem viselt korábban. A női parfüm illata egyértelmű, hogy hölgytől származik.
A férfi illat oka sem meglepő, ha korábban nem volt megszokott, hogy férjed magának vásárolta volna az illatszereket. A hölgyek szeretnek parfümöt adni és kapni is. Feltételezhető, hogy az idegen illat a szerető ajándéka.

Új öltözködési stílus


Ha férjedet ki lehetett üldözni a világból a ruhavásárlással, most mégis egyre több új és más stílusú ruhadarab kerül a szekrényébe, okod lehet a gyanakvásra, mivel valaki bizonyára inspirálja őt egyfajta stílusváltásra.

Sportolni kezd
Ha korábban csupán a meccsnézés volt az egyetlen sporttevékenysége és hirtelen sürgősen edzőtermet kell keressen, annak két oka lehet.

  • Háziorvosa finoman jelezte, hogy le kéne adni a pocakot
  • valaki motiválja
Óvszert találsz
Ha nem használtok óvszert együttléteitek során, akkor miért tart óvszert a kesztyűtartóban vagy a pénztárcájában? Szerintem egyértelmű

Újabban jóban vannak a barátnőddel
A legnagyobb pofon. Legjobb barátnőddel biztosan megosztod, ha párkapcsolati problémáid vannak és ő is veled. 
Ha férjed később ér haza és ezt szeretnéd megbeszélni a barátnőddel, de ő éppen nem ér rá, az előfordul.
De ha mindig akkor van valami dolga, amikor a férjed túlórázik, az már gyanús...

Megmagyarázhatatlan kiadások
Egyre szaporodnak a készpénzfelvételek, férjed a hó végén Tőled kér pénzt. Hivatkozhat az üzleti ügyeire, közlekedési bírságra, a fantázia ilyenkor határtalan.

Elveszett számlák
Némely számlák kimaradoznak. Rendben megérkezik a villanyszámla, a gázszámla, de a telefonszámla és a bankszámlakivonat minden hónapban eltűnik. Lehet, hogy férjed postafiókot bérelt és oda küldeti azokat...

Érthetetlen tárgyak
Ha férjed pokrócot, hajlakkot, parfümöt tart autójában, szintén okot adhat az aggodalomra.

Kitérő válaszok
Ha férjed nem mond el Neked semmit, az nem lenne akkora probléma, ha mindig így viselkedett volna.
De ha ez a viselkedés újdonságnak számít, férjed minden kérdésre ingerülten válaszol, szinte menekül előled.

Ha a fenti jelekből néhány illik a kapcsolatotokra, ne ess kétségbe, hanem figyelj. Ha szeretnéd tudni mire, írj egy email-t, vagy hívj fel. 


10 megjegyzés:

  1. - No és ha még beléd magyarázza, hogy azért érzed sz@rul magad, mert éppen keresed a helyed a világban. az is gyanús.
    - egyszer csak elkezd nélküled bulizni járni a haverokkal, kollégákkal, akikekkel azelőtt nem volt semmi közös program.
    - még hétvégén is a céges e-maileket olvassa és "dolgozik".
    - nagyon fel van dobva, álmodozik, csak testben van jelen, lélekben máshol jár.

    Sajnos tapasztalat :(

    VálaszTörlés
  2. Mire lehet gondolni, mikor a szomszéd -26 éves- lánynak, legyen mondjuk Lujza, állandóan lelki gondjai vannak, és a férjemet hívja át megbeszélni, órákig.Soha nem mondja neki, hogy most nem ér rá.Mikor tőle visszajön, elég jókedvű, általában itthon nem.Időnként beszél róla, hogy milyen ügyesen veszi az élet akadályait, ilyenkor mosolyog közben, amit talán észre sem vesz. Lujza a múltkor már a férjem munkahelyére is elment, mert éppen kiborult, és vigaszra volt szüksége. Mellesleg vannak szülei, testvére és aktuális fiúja is.Ha szóvá teszem, hogy velem ennyit nem törődik, akkor haragszik, és azt mondja, hogy többet nem fog átmenni. De ugyanúgy megy, amint hívja telefonon.....
    20 éve vagyunk együtt a férjemmel, még sosem volt ilyen gondom, tanácstalan vagyok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A leírt történetből kiderülő adatok alapján könnyen lehet, hogy a lelki támogatásnál több van a háttérben. Mindenesetre óvatosan kezelje, amíg konkrét dolgok ki nem derülnek.
      A gyanúsítgatás nem vezet jó útra.

      Törlés
    2. A férjem gyakran néz szexpartnerkereső oldalt,30 km körzetben.Csak nézegeti-mondja! Nem birok hinni neki! Tanácstalan vagyok,mit tegyek?

      Törlés
  3. az én férjem nem csak nézegette,ezeket a szexpartnerkeresöket hanem hívogatta is ezeket a toprongyokat..persze mindezt titokban ami ugye végül kiderült.és állítása szerint csak játék volt.semmi komoly és ezt én nem tudom benyelni.vajon mi az igazság?!?

    VálaszTörlés
  4. Én igazából magam is áldozat vagyok. Tudom hülyeség, hogy évek óta tűröm a párom megcsalálsait, és mindig vissza fogadom. Nem volt ezzel addig gond, míg szemtől szembe nem láttam az autóját a szeretőjénél és láttam kijönni onnan. Itt azt hiszem elszakadt a cérna. Ő nekem támadt, hogy mit keresek én ott és milyen jogon követem? Könyörgöm, ha együtt élek valakivel, akit évek óta eltartok nincs jogom tudni, hogy kivel csal meg?

    VálaszTörlés
  5. A férjemnek érintőképernyős telefonja van volt letöltve vmilyen ingyenes üzenet e-mail küldő program munka után olvastam 1 olyan üzenetet h szia szívem nem írtál haragszol rám szia puszi később ezt az üzit nem tudtam visszakeresni móltkor amikor hívtam kinyomta telót és olyan üzit külddött h vezetek és akkor kérdeztem h miért küld üzit azt mondta h nem is tud írni üzit azt sem tudja hogyan kell elküldenie és ott a munkahelyen van 1 csaj akire gondolok h neki küldözget üzit és véletlenül nekem küldte el helyette és akkor amit én kapok üzit+ azt is letagadja h ő nem írt semmit . Ennek hol tudok utána járni, hol tudom leellenőríztetni h titokban kinek küldöz üziket, hiába kérdeztem rá letagad mindent

    VálaszTörlés
  6. Az én kedves férjem 5 éve folytat viszonyt az egyik exkolléganőjével, persze ez csak úgy deül ki, amikor évente, kétévente a kezembe akad a telefonja és rájövök, hogy ez még mindig tart köztük. Egetverő tiltakozás a válasz, a lányt mindennek elmondja, hogy nincs semmi, holott az üzenetek teljesen egyértelműek. Nagylelkűen felajánlottam hogy váljunk el, ha a másikat szereti, de hallani sem akar róla... Egyébként van egy 8 éves lányunk és egy 9 hetes kisfiúnk.... Mert ugye nagyon szeret engem tőlem akar gyereket stb. Amikor megtudtam, hogy még tart 10 hetes terhes voltam..... De a kisfiamat semmi pénzért nem adnám. Most úgy teszünk, mintha minden ok lenne.....20 év együttlét és 10 év házasság után.... Miért kell ez?

    VálaszTörlés
  7. Férjem 18 éve ingázik Németország, és Magyarország között. Kb 2 évvel ezelőttig eszembe sem jutott, hogy megcsalna. Úgy három éve más okból kifolyólag beadtam a válást, könyörgött mondjam vissza, mert ő szeret! Második tárgyalásnál visszamondtam. Utána kezdett fizetős hölgyeket keresgetni a neten, nem szóltam hanem elkezdtem én is keresgetni nála. Meg is találtam 3 hölgy telefonszámát. Esküdözött, hogy nem volt náluk. Pornókat néz, amiből olyan dolgokat szeretne megvalósítani, ami az én szexuális életembe nem fér bele. Ezek után a telefonjára tettem egy bizonyos programot, ami fotókat is készít. Sajnos pont a nagyon megkérdőjelezhető képek, sötét helyen készültek, de számomra elég egyértelmű, hogy mit látni rajta. Tagad mindent, ezek mellett a program azt is mutatja, mikor hány simkártya van a telefonban. Gondolom beteszi kint egy másik telóba, hogy ne bukjon le az sms-el. Mert olyan is volt, hogy valakinek ígért egy bizonyos hölgy számát, hogy az milyen jó nő. Fordítóval olyanokat fordít, hogy voltam nálatok, gyere ide, nem megyek b...i, hozzád megy, sétál. Másik alkalommal este, mikor elköszönt, hogy fáradt, fordított olyat, hogy lusta, gyere. Azt állítja, hogy nem tudja, hogy kell szétszedni a telefont, és mikor hazajött két hétre, csak a hátlapvédő tok volt rajta ami szilikonos. Megnéztem nagyon könnyen lejött, és azt láttam, hogy a telefonon nincs rajta a hátulja, látható volt a két sim, Amíg itthon volt végig úgy volt rajta. Mikor ment vissza még töltőn volt a telefon, és megint megnéztem, még mindig úgy volt hátlap nélkül. Míg odakészítettem a kávét, addig szépen vissza rakta, és nagyon látványosan előttem erőltette le a védő tokot. Mert úgy már nehezebben jött le, és rakta át a másik zárható tartóba. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy mivel elég rossz minőségű a felvétel, ő állítja, hogy az semmi és képzelődöm. Csak érdekes módon, általában ebédidőben látni olyan képeket. Azt is megmondtam hogy meghekkeltem a telefont. Két havonta jár haza, mert meló után este indul hajnalban ér haza, két nap múlva megy vissza. Mondtam neki, hogy észre vettem már jó ideje, hogy nem úgy érintkezik velem, mint aki két hónap után ki lenne éhezve a szexre. Nem tudom, mit tegyek, én senkinek nem akarok rosszat, de azzal érvel, hogy ő szeret, és inkább meghal, de ő ezt nem tudja elviselni, hogy ártatlanul gyanúsítom. Én meg már tiszta roncs vagyok az idegtől. Lehet, hogy a férfiak azt gondolják, hogy ha fizetnek a szexért az nem megcsalás? Csak a vágyaik kiélése? A nőknek nincs szükségük semmire, hogy szeressék őket? 22 éve vagyunk házasok, amit ha összeszámolnék, talán 10 év jönne össze, mert 18 éve jár külföldre.

    VálaszTörlés