2012. július 5., csütörtök

A hűtlen feleség

6 jel, hogy megcsal a feleséged

hűtlen feleség
Nem mindegy, hogy a feleség hűtlen vagy a férj. Más jelei vannak a hűtlen feleségnek, mint a férjnek.

Most nézzük milyen a hűtlen feleség. Milyen jelek alapján lehet gyanús, hogy feleséged megcsal?

Ha a lenti listából legalább 4 jel illik a viselkedésére, akkor elkezdhetsz gyanakodni...

Máshol járnak a gondolatai
Ha egy korábban nagyon házias feleség  félvárról veszi a házimunkát, annak az is lehet az oka, hogy viszonya van valakivel.

Nélküled szervez programot
Ha eddig mindig együtt mentetek közös programokra, de egy ideje nélküled megy el kirándulni, családi eseményekre, akkor ez is egy jel lehet.

Férfi illat
Idegen férfi illatot érzel rajta? Ne ez legyen a leggyanúsabb. Néhány arcszesznek annyira erős az illata, hogy egy ártatlan puszitól is átveszi a bőr az illatot.

Hirtelen stílusváltás
Ha a feleséged leadott néhány kilót és ettől jól érzi magát, az nem jelenti azt, hogy megcsal. De ha éveken át magasnyakú pulcsiban járt és most hirtelen mély dekoltázsú felsőket kezd el hordani egy egyszerű piaci bevásárláshoz, az már kicsit gyanús lehet. Általában akkor következik be egy hölgnél drasztikus változás a külsőben, ha fel akarja hívni magára valaki figyelmét. Vigyázz, mert lehet, hogy a Tiédet!

Ismeretlen fehérnemű
Biztos vagyok benne, hogy ismered a feleséged. Tudod, hogy milyen fehérneműket kedvel. Ha eddig mindig franciabugyit hordott, de most alig takaró tangát hord, akkor valószínű, hogy valakinek a kedvében szeretne járni. És lehet, hogy nem a Te kedvedben...

A legjobb barát
Ez a legnagyobb arculcsapás. 
Ha hármasban találkozol a feleségeddel és a legjobb barátoddal, és megmagyarázhatatlan okból kellemetlenül érzed magad köztük, akkor máris hallgass a megérzéseidre. Ha feleséged megpróbál távol tartani a legjobb barátodtól, - amit korábban nem tett - akkor elkezdhetsz gyanakodni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése